Tämän sivuston ylläpito on lopetettu kesällä 2016, joten ainakin osa tiedoista on vanhentunut!

NAISET

19.10.2008

Naisten Suomen Cupin satoa

Naisten joukkue pelasi ensimmäisen Suomen Cupin pelinsä 15.10. Keravalla, paikallisen Kori-80:n vieraana. Ensisijaisina tavoitteina Cupin osalta oli saada hyvää harjoitusta alkanutta kautta silmällä pitäen, sekä tutustuttaa tyttöjä siihen, mitä korkeammalla sarjatasolla pelaaminen vaatisi.

Matkaan lähdettiin varsin junioripitoisella joukkueella, joten ainakin nuoremmille pelureille vastustajan varsin fyysinen pelityyli saattoi tulla pienenä yllätyksenä.

Ottelun ensimmäinen puolikas oli joukkueelta vielä hieman turhan varovainen ja vastustaja saikin puoliaikaan mennessä repäistyä eron jo 26 pisteeseen. Puoliajan jälkeen peli parani huomattavasti, eikä vastustajaa enää juurikaan kumarreltu, vaan kolmas jakso merkittiinkin jo Raholan nimiin. Viimeinenkin neljännes eteni hyvin tasaisissa merkeissä ja ottelu päättyi lopulta lukemiin 102-72 (62-36).

Tällä kertaa vastustaja oli vain yksinkertaisesti parempi, mutta naiset pelasivat silti hyvän ottelun ja jokainen pelaaja saa olla tyytyväinen esityksiinsä. Varsinkin 15-vuotiaat Aliisa Kangas ja Elli Tyysteri pelasivat hienosti ja ennakkoluulottomasti.

Vaikka Cup-kiertue päättyikin toiselle kierrokselle, vaikuttaa vahvasti siltä, että naisten joukkueella on hyvä kausi edessään.