KORIPALLOA KAIKENIKÄISILLE

Tämän sivuston ylläpito on lopetettu kesällä 2016, joten ainakin osa tiedoista on vanhentunut!

21.11.2005

Raholan joukkueilla kiireinen viikonloppu

Samaan aikaan, kun Tesomalla pelattiin 91- ja 92-pojille järjestettyä kovatasoista Raflatac-turnausta, Kouvolassa kamppaili kuusi Raholan joukkuetta Nordea-turnauksessa.

Turnauksessa olivat mukana minipojat-95 kahdella joukkueella, tuliaisinaan sarjan voitto ja 4. sija. Minitytöt-94 olivat myös loppuottelussa, mutta joutuivat taipumaan Visa Basketille.

C-joukkueista olivat mukana 93-tytöt, jotka palasivat kultamitali kaulassaan Tampereelle ja 93-pojat, jotka hävisivät finaalipaikan vaivaisella kolmella pisteellä. Pronssiottelussa pojat jäivät Kouvojen kyydistä, saavutuksena kuitenkin turnauksen 4. sija. Vanhemmat C-tytöt olivat myös pronssiottelussa, jossa tuli kuitenkin kymmenen pisteen tappio Kouvoille.

Raflatac-turnauksen 91-syntyneiden kilpasarjassa isännät jätettiin 6. sijalle. Pyrinnön ja Raholan yhteinen joukkue, Pyrbasket, sijoittui fun-sarjassa viidenneksi. Vanhemmat C-juniorit eli 92-syntyneet olivat tylyjä isäntiä; tuloksena sekä kilpasarjan että fun-sarjan voitto. Lue lisää.