KORIPALLOA KAIKENIKÄISILLE

Tämän sivuston ylläpito on lopetettu kesällä 2016, joten ainakin osa tiedoista on vanhentunut!

15.2.2010

Yleisöottelu oli onnistunut seuratapahtuma

Miesten edustusjoukkue kiittää huikeasta kannustuksesta! Ottelu oli jännittävä ja jälleen nähtiin yleisön nouseminen joukkueen kuudenneksi kenttäpelaajaksi. Rahola karkasi ensimmäisellä jaksolla 10 pisteen johtoon joka sitten vaihteli ottelun tuoksinassa 7 ja 20 pisteen välillä. Lopulta voitto kirjattiin Raholalle Hand of Morbidista 83-70.

Lauantain yleisöottelu Tammelassa käynnistyi minityttöjen iskevin huudoin ja kannustuslauluin. Minityttöjen sekä kuuluttaja Kalle Ruusukallion innoittamina minipojat ja C-tytöt nousivat ylitse muun kannustavan katsojajoukon. Nämä kolme ryhmää minityttöjen johdolla veivät voiton huutosakkikisassa.

Puoliajan heittokilpailun voittajien nimet jäivät ottelun tuoksinassa järjestäjiltä kirjaamatta ylös, mutta nuorimpien sarjan voiton vei tiettävästi supermikropoika Antti Alanen.

Edustusjoukkuetta kunnioittivat läsnäolollaan myös Raholan Pyrkivän veteraanit, jotka kukittivat ottelun parhaana pelaajana Nico Nousiaisen.
Onnittelut Nicolle myös joukkueen puolesta!